2011. szeptember 28., szerda

A hely, ahol majd az álmunk valóra válik...

...és felcsillant egy icipici fény az alagút végén, a helyet megtaláltuk.
A számos ajánlatot összegyűjtve, elemezve, majd párat felkeresve végre azt mondhatjuk, hogy az első komoly feladatot sikerrel teljesítettük, hiszen megtaláltuk az esküvőnk helyszínét, ahol van elegendő hely a meghívottak elhelyezésére, jut tér a tánctudásunk felcsillantására, sőt a vőfély huncut játékait is gyakorolhatja, de ami a legfontosabb, hogy a személyzet kedves és segítőkész, és a hely gyönyörűvé díszíthető.
Az igazat megvallva már kezdtünk kicsit elkeseredni, hogy a sok helyszín közül egy sem alkalmas a nagy nap lebonyolításához. Volt, amit helyszűke miatt, volt amit árai miatt és volt, amit a szolgáltatások színvonala miatt utasítottunk vissza. De végül sikerült...
Időpontot egyeztettünk egy kedves hangú hölggyel és megbeszéltük, hogy személyesen is ellátogatunk az étterembe, ahol feltehetjük a még megválaszolatlan kérdéseinket, megnézhetjük a termet és a díszletet. Így is történt. Már a hölgy által mutatott képek alapján is nagyon megtetszett a feldíszített étterem, vőlegényemmel csak egymásra néztünk és tudtuk, "Igen, ez kell nekünk!". A továbbiakban sem csalódtunk a hölgy kalauzolásában, szóba került a felszolgálás módja, a menüsor összetétele, az italok beszerzése (ami nagy előnye a helynek, hogy minden ital bevihető), illetve a fizetés módja és ideje (itt megemlítenék egy újabb plusz pontot, mivel nincs előleg és fizetni is csak a lakodalom után kell...hmmm...szóval lesz miért táncoljon a menyasszony... ;) )
Jelenleg az étteremmel kapcsolatban már csak arra várunk, hogy az általunk kért menüsor árát az étteremvezető kikalkulálja, ami számunkra szintén előnyösnek mondható, hiszen a vezető elmondása szerint ez sem lesz égbeszökő.
Tehát jöhet a következő lépés. Ki kell választanunk a különböző szolgáltatókat (fotós, videós, vőfély, dekoratőr, stb.), így most ismét az ajánlatok begyűjtése a feladatunk.
Reméljük ismét sikerrel járunk, így hát neki is kezdünk...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése