2011. szeptember 14., szerda

Helyszínek közt keresgélve

A lánykérés után egyre inkább foglalkoztatott bennünket az esküvőtervezés gondolata.De hogyan is kezdjünk neki? Ez volt az első kérdés, amivel szembekerültünk.
Elkezdtünk hát keresgélni a helyszínek tárházában.
Ajánlatokat kértünk éttermektől, panzióktól, rendezvényközpontoktól, majd ezeket összesítettük, és a fontos szempontokat figyelembe véve szűkítettük a kört a legesélyesebb "jelöltekre".
Ajánlatkérésünknél fontos szempontok voltak a következők:
- bérleti díj
- menü ajánlatok és italcsomagok tartalma és árai
- terem, asztal és szék dekoráció
- általunk vihető italok, sütemények, torták
A keresgélés közben sokszor eljátszottunk a gondolattal, hogy milyen jó lenne, ha már annál a bizonyos várva várt napnál tartanánk, de aztán rájöttünk, hogy még annyi elintéznivalónk van, és az időnk egyre csak fogy.
Hiszen melyik menyasszony nem álmodozott kislány korában erről a napról? Azt terveztük, hogy majd a hercegünk jön értünk fehér lovon, hogy majd a mi ruhánk lesz a legszebb, hogy majd a mi esküvőnk lesz a legtökéletesebb a leggyönyörűbb helyen. De itt jönnek a problémák, a helyet meg kell találni, a ruhát ki kell választani, az esküvőt meg kell tervezni, és még a herceg sem fehér lovon jön.:)
Mindent a legtökéletesebbre akarunk, de valljuk be őszintén ez a saját esküvőnk szervezésénél a legnehezebb...de majd meglátjátok, a végén azt mondjuk "MEGÉRTE".
Visszakanyarodva a jelenhez, hiszen még mindig nincs meg a tökéletes helyszín...de kitartóan keresgélünk, nézegetünk, válogatunk, és az eredményekről beszámolunk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése